Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Duck breasts are not something you eat every day, therefore you should prepare them like a pro. Follow this sous vide recipe for the intense flavour and juicy meat result. Serve it as a part of a main dish or cut it up for a luxurious salad.
Bestrijk de kipfilet met olie en bestrooi met zout en peper.
Doe de kipfilet met het basilicum en de tijm in een vacuümzak die geschikt is voor sous-vide koken.
Vacumeer de zak, sluit hem af en leg hem in de oven.
Haal na afloop van het automatische programma de kipfilet uit de zak. Dep hem aan beide kanten droog. Verhit een koekenpan op hoog vuur. Laat de kipfilet aan elke kant 1 tot 2 minuten door de pan walsen.
Tip: Laat de kipfilet voor een nog sterkere smaak maximaal 24 uur in de koelkast marineren voordat u hem gaat bakken.
Tip: For an even stronger flavour, marinate the meat in the refrigerator up to 24 hours before cooking.